BISNESPUKEUTUMINEN


Tuija K on valmentanut
myynti-, johtaja-, asiantuntija-ammattilaisille ja asiakasneuvojille energisen ja myyvän bisnespukeutumisen kehittämistä jo vuodesta 2009. Miten luodaan energisen näköinen asiantuntija ja pystytukasta myyntitykki, tai miten kohennetaan koko ryhmän ryhtiä? Kaikki koulutukset naisille ja miehille sekä soveltavasti eri aloille. Asiakkaita yhden hengen yrityksistä korporaatioihin.

Henkilöstön pukeutumistyyli ja -taso vaikuttaa yrityksen tulokseen, ja sopiva tyyli tekee hyvän vaikutuksen asiakkaaseen.

Tilaa tiimillesi 5-20 hlö ryhmävalmennus, jolla nostetaan yhteishenkeä, imago-osaamista ja bisnespukeutumisen tasoa. Koulutuksessa käydään läpi esimerkein ja yhdessä keskustellen hyvän ja huonon pukeutumisen erot, värien ja tyylin psykologinen vaikutus sekä kaikki se, mistä hyvä bisnes-/työimago syntyy. Teorian ja keskustelun lisäksi suositellaan jokaiselle osallistujalle henkilökohtaista neuvontaa yrityksenne omissa tai koulutustiloissa. Valmennus sopii hyvin viikkokokouksen yhteyteen.


Luennot ja esitykset messuille ja yleisötapahtumiin, aiheita:

Bisnespukeutuminen
Company Brand and My Brand
Miesten pukeutuminen ja persoonallinen arkityyli
Naisten illat ja naisellinen pukeutuminenBisneskuvaus - kuva sosiaalisessa mediassa elää 24/7
Ammattilaistiimin kuvat sinusta ja henkilöstöstänne yrityksenne markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan. Hinta pyydettäessä, kysy lisää.


KUVAUSSTAILAUKSET ***
Tuija K on erikoistunut luomaan ja hankkimaan kuvattaville sovitun tyylin mukaiset asukokonaisuudet myös ryhmäkuvauksiin sekä toimimaan kuvausten stailistina. Kysy lisää!

Esimerkkikuvassa on asiakasyritys OmaSiivous Oy:n miessiivoojien kuvauksista joulukuun 2017 alussa. Kaikille viidelle miehelle valitsin vaatteiksi mustat housut, mustat nahkakengät, valkoisen kauluspaidan, alle aidon aluspaidan, mustan solmion ja mustat puvun liivit. Kuvan Georgen upea puvun liivi SOLO:sta. Asiakas halusi upeat bisnestyyliset kuvat, ei perinteistä siivouskuvaa.Tilaukset ja lisätietoa
Tuija Kauppinen
Tuija K Bisnespukeutumisen valmentaja ja tyylikonsultti
+358 50 331 6702  tai  tuija.kauppinen@tuijak.fi

Kaikki Tuija K hinnat pääkaupunkiseudulla, voimassa toistaiseksi. Yritys- ja yhteisölaskutuksiin lisätään alv 24%. Palvelemme myös alueella muu Suomi ja ulkomailla sekä englannin kielellä. Soita ja pyydä tarjous.