25.5.2018

Tuija K Digitally OnlineTuija K valmennus- ja tyylikonsultointipalvelut uudistuvat ja palvelevat nyt myös verkossa paikkakunnasta riippumatta. Samalla olemme avanneet tyylipalveluiden verkkokaupan ja palvelut ovat tilattavissa verkkokaupasta osoitteesta www.tuijak.com. 

Huomioithan, että olemme .com -sivustolla muuttuneet englanninkielisiksi mutta palvelemme yhä myös suomeksi, ja lähiaikoina avaamme uudet sivut myös suomen kielellä. Oikean alareunan CHAT-BOXiin vastaamme suomeksi tai englanniksi, you decide.

Tarjolla on jo nyt kolmenlaisia online-tyylipalveluja naisille ja miehille:

1. Miten voit kohentaa nykyistä tyyliäsi helposti? How to improve you current style? Naisille ja miehille.

2. Miten kohentaa tyyliäsi, mitä ostaa uutta perustuen nykyvaatekaappisi sisältöön? How to improve your style and manage your wardrobe? Naisille ja Miehille.

3. Meillä on Suomessa pukeutumisessa kaksi vuodenaikaa kevät/kesä ja syksy/talvi, jolloin omaa tyyliä on hyvä päivittää. All-Year-Round Luxury Service for Ladies and Gentlemen palvelee Sinua vuoden ympäri joka kuukausi pitäen huolta, että sovittua ja suunniteltua tyylin muutosta tapahtuu. Tämän palvelun avulla olet ammattilaisten käsissä koko vuoden, ja samalla kustannukset koko tyylin muutokseen miltei puolittuvat. Palvelun arvo 2.300,00 eur mutta tällä online-palvelulla sinun on mahdollista hankkia se 120,00 eur/kk eli yhteensä 1.440,00 eur/vuosi. Tätä palvelua tarjolla myös naisille ja miehille.

Valitse itsellesi sopiva palvelu ja tee itseesi vuoden paras investointi. You will see the difference! Tuija K asiakassuosittelu.

Tyyliterveisin, Tuija K +358 50 331 6702