18.8.2016

VIESTI VAKUUTTAVAMMIN


VIESTINTÄ ON TAITOA, TUNNETTA JA TEKNIIKKAA
- Tuija K & Peter Nyman

Viesti vakuuttavammin on puolenpäivän mittainen yhteiskoulutus ryhmille viestintätaitojen kehittämiseen myyntitilanteissa, esiintyessä, kokouksissa tai median edessä. Valmennus on erityisen hyvä asiantuntijoille, joiden tieto-taito jää usein pelkän asiatiedon varjoon. Miten opit esittämään asiat myyvästi ja innostavasti? Miten löydät oman persoonallisen tavan esiintyä? Miten opit pukeutumaan oikein eri tilanteissa ja luomaan itsellesi sopivan imagon?

Tuijan ja Peterin koulutus muuttuu valmennukseksi, mitä syvemmin asioihin pureudutaan ja silloin, kun ryhmä lähtee tahdolla mukaan positiiviseen muutokseen. Asiat käsitellään positiivisuuden kautta, myös palaute, ja ryhmäkoulutuksissa on inhimillinen mutta maaliin tähtäävä ote.

Jos haluatte muuttaa työryhmänä viestinnällisen suuntanne myynti-, asiakaspalvelu- tai asiantuntijuustilanteissa, ottakaa yhteyttä ja tulemme yhdessä tapaamaan teitä kartoittaaksemme tilanteenne. Valmennuksesta on hyötyä myös tiimin sisäisten kommunikointivaikeuksien ratkaisemiseksi.

Yhteydenotot Tuijalle: Tuija K +358 50 331 6702, tuija.kauppinen@tuijak.fi