2.5.2016

CLIENT CASE EXAMPLE

"Tuijalta sain hyviä neuvoja pukeutumiseeni ja itsevarmuutta tyyliini. Tulevan kesän vaate valintoihin on nyt helpompi valmistautua ja uskallusta kokeilla uutta. Suosittelen jokaiselle, joka haluaa uutta näkemystä pukeutumiseensa ja päivittää tyyliään. Rohkeasti sovittamaan, Tuija K tietää!"  
- Asiakas Joel Kortekangas


MALLI Joel K   KUVAUS 19.4.2016 Tuija K  

Tuija K ostopalveluihin kuuluu asiakkaan pukeutumistilanteen alkuarviointi ja sopivien vaatemallien ja -merkkien suosittelu sekä sopivien värisävyjen löytäminen. Yllä kuvat ostokonsultoinnista TILANNE ENNEN MUUTOSTA, jossa urheilullisella Joelilla lyhythihainen, sininen ja nappikauluksinen paita ja sen alla musta t-paita, jonka olisi voinut jättää pois. Erityisesti bisneskauluspaidan alla miehen tulisi käyttää aluspaitaa, ei t-paitaa, mutta smart casual -kauluspaidan alla voidaan käyttää laadukasta ja melko uutta, väreihin sopivaa, ohutta t-paitaa mutta t-paidan hihat eivät saa näkyä kauluspaidan hihojen alta. Jalassa nuorekkaat ja Joelille hyvännäköisesti kenkien ylle kerääntyvät farkut. Huom! kerääntyvä tyyli ei sovi kaikille! Kengät tulisi olla laadukkaat ja melko kulumattomat ja hoidetut. Miehillä väärät kenkävalinnat saattavat pilata koko muun asukokonaisuuden.
Kolme oikealla olevaa kuvaa Joelin uudistetusta tyylistä.

Lisäsimme nuorekkaan Joelin tyyliin moderneja kuoseja, slim-fit chinos -housut, tänä keväänä muodissa olevan kevyen pusakan ja Ted Bakerin kirkkaansinisen pikkutakin. Kengiksi olisin valinnut suippokärkiset kevään kevyet mokkabootsit. Alimmassa pikkukuvassa tyylikäs navy trench -takki sävyihin sopivan puuvillahuivin kanssa.

TUIJA K:n kaikki tyylin uudistamispalvelut työhön ja vapaa-aikaan naisille ja miehille:

Tyylianalyysi ja -neuvontaa 1h 180eur
Tyylianalyysi, uusi tyyli ja ostoksilla 2h 480eur
Tyylianalyysi, uusi tyyli ja ostoksilla 3h 600eur

Palvelut suosittuja lahjakorttina lahjaksi!

Hinnat pk-seudulla, voimassa toistaiseksi. Yritys- ja yhteisölaskutuksiin lisätään alv 24%.