14.9.2015

CLASSIC CASE


 
RYHMÄKOULUTUS 
Bisnespukeutumisen kouluttaja Tuija K koulutti Uudenmaan Sairaankuljetus Oy:n johto- ja myyntihenkilöstölle elokuussa bisnespukeutumisen ydinasiat ryhmäkoulutuksena USK:n viikkokokouksen yhteydessä. Koulutus kesti 1.5 tuntia. Koulutuksessa kävimme läpi, mistä hyvä bisnestyyli ja bisnesimago syntyvät sekä miten ne ylläpidetään. Keskusteltiin vaatteesta viestinnän välineenä sekä siitä, miten hyvä tai huono bisnesimago vaikuttaa asiakkaaseen ja neuvotteluissa päätöksentekoon. Puhuimme materiaaleista, väreistä, laadusta ja brändien vaikutuksesta. Tuija K koulutukset ovat interaktiivisia ja huumorilla höystettyjä.

       ENNEN ja JÄLKEEN

HENKILÖKOHTAISTA KONSULTOINTIA
Ryhmäkoulutuksen jälkeen annoin jokaiselle osallistujalle henkilökohtaista neuvontaa analysoiden asiakkaan anatomian/vaatemallit, värit ja tyylikehityksen sekä lähetin yhteenvedon ja neuvot sähköpostilla jokaiselle henkilökohtaisesti valokuvineen. Nämä ovat Tuija K Bisnespukeutumisen perustuote.

 
 
VAATEKAAPIN KONSULTOINTI
Yrityksen johto halusi viedä asian askeleen pidemmälle ja lisäpalveluna Tuija K kävi muutamien työntekijöiden kotona analysoimassa vaatekaappien sisällön (hyvät /tuunattavat / pois heitettävät) sekä lähetti kirjallisen valokuva-analyysin sähköpostilla asiakkaille henkilökohtaisesti. Tähän sisältyi myös suositeltu lisäostoslista.

OSTOKONSULTOINTI
Lisäksi Tuija K kävi jokaisen koulutukseen osallistuneen USK työntekijän kanssa ostoksilla luomassa heille uuden tyylin. Yllä olevassa kuvassa esimerkki miesasiakkaan tilanteesta ennen ja jälkeen.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS  Uudenmaan Sairaankuljetuksen johto ja työntekijät olivat erittäin tyytyväisiä saavutettuun tulokseen ja sopivaan tyylimuutokseen. Uusittu tyyli ei ollut liian hieno mutta selkeästi laadukkaampi kuin aikaisemmin ja tyytyväisiä oltiin myös Tuija K:n tapaan ymmärtää kunkin henkilön oma tilanne ja asenne pukeutumisasioita kohtaan. Saatiin sovitussa ajassa kohennettua bisnesarjen vaatteet sekä edustusasut niitä tarvitseville.


Ryhmäkoulutuksen hinta 1.200 eur + alv /5-20 hlö
Henkilökohtaisen konsultaation ja yhteenvedon hinta 100 eur + alv /hlö

KIITOS Uudenmaan Sairaankuljetuksen johdolle ja mukaville työntekijöille hyvästä yhteistyöstä ja positiivisesta asenteesta. Asenne ratkaisee tässäkin muutoksessa!

Tuija K Motto : ”It’s good to look smart in business!”

Tuija K hinnat voimassa Suomessa Kehä III:sta etelään, voimassa toistaiseksi. Yritys- ja yhteisölaskutuksiin lisätään alv 24%. Palvelemme myös alueella muu Suomi ja ulkomailla sekä englannin kielellä.