13.1.2015

Energiaa myyntipukeutumiseenENERGISYYS

ASENNE

MYYVÄ OLEMUS

LISÄÄ LUOTTAMUSTA

KUNNIOITUS

TUOTTAVUUS YLÖS!

MYYNTI KASVAA!Nykyisessä taloustilanteessa on tärkeää panostaa myyntiin, tehostaa omia toimintamalleja, lyödä viisaat päät yhteen ja yhteisvoimin ponnistaa tulosten saavuttamiseksi. Valitus ja urputtaminen ei nyt auta, nurkkakuntaisuuteen ei kannata vajota. Eteenpäin - tie on auki!
 
VARMISTA HENKILÖKUNNAN OSAAMINEN JA MOTIVAATIO
 
Vaadi, johda ja palkitse. Ole esimerkkinä. Kädet saveen.
 
TUIJA K KOULUTTAA ja on kouluttanut myös myynnin ammattilaisille energisen ja myyvän bisnesimagon kehittämistä jo yli viisi vuotta. Miten luoda hiirulaisen harmaasta energisen näköinen asiantuntija ja lökäpöksyisestä pystytukasta myyntitykki? Kaikki koulutukset naisille ja miehille sekä soveltavasti alalle kuin alalle myyntiorganisaatiot - virkamiehet - insinöörit - lakiasiaintoimistot.
 
TEE TILAUS - ERINOMAINEN TARJOUS!
Tilaa työtiimillesi 5-20 hlö ryhmäkoulutus, jolla nostetaan yhteishenkeä, imago-osaamista ja pukeutumisen tasoa. Koulutuksessa käydään läpi esimerkein hyvän ja huonon pukeutumisen erot, värien psykologinen vaikutus sekä kaikki se, mistä hyvä työimago syntyy. Teorian ja keskustelun lisäksi jokaiselle osallistujalle henkilökohtaista neuvontaa yrityksenne/organisaationne omissa tiloissa, jolloin muut voivat neuvonnan aikana tehdä omia töitään. Koulutus sopii hyvin viikkokokouksen yhteyteen.
 
KOULUTUS 795eur / kesto 1.5 tunti / 5-20 hlö (norm. 950eur)
HENKILÖKOHTAINEN NEUVONTA 50eur/ kesto 30min / hlö
TUIJA K Kouluttaja, p. +358 50 331 6702   tuija.kauppinen@tuijak.fi
 
Tarjous voimassa toistaiseksi. Tarjoushinnat sisältävät matkakulut (paitsi parkki) pääkaupunkiseudulla Kehä III:sta etelään. Alueella muu Suomi ja ulkomaat, lisätään kohtuulliset matka- ja yöpymiskustannukset sekä päivärahat. Tuija K yritys- ja yhteisölaskutuksiin lisätään alv 24%.