10.11.2014

Fenno Optiikka Ylöjärvi 15.11.2014


Ylöjärven Näkökeskus la 15.11.2014

Kiitos Ylöjärven Fenno Optiikan henkilökunnalle ja asiakkaille onnistuneesta ja mukavasta asiakastilaisuudesta viime lauantaina.

Henkilökohtainen neuvonta kiinnosti niin naisia kuin miehiä ja Näkökeskuksen valikoimista löytyi kaikille uudet, tyylikkäät kehykset.

Kiitos Fenno Optiikka Ylöjärven asiakkaille ja henkilökunnalle!

Tuija K Ylöjärvellä 15.11.2014

http://www.fennooptiikka.fi/optikkoliikkeet/lansi-suomi/169-ylojarven-nakokeskus-169

Fenno Optiikka Rovaniemi Tuija K asiakaspäivä lauantaina 8.11.2014. Oli erittäin antoisa tilaisuus ja Lapin asiakkaat viihtyivät. Kiitos!
Tuija K piti aamu- ja iltapäivällä esitykset 'Miten luodaan hyvä tyyli?' ja esityksen jälkeen antoi henkilökohtaista neuvontaa kaikille asiakkaille, naisille ja miehille. Neuvonnan jälkeen valittiin asiakkaille uudet silmälasit Fenno Optiikka Rovaniemen laajoista valikoimista.

Kiitos Fenno Optiikka Lapin asiakkaille ja henkilökunnalle!

Laadukkaat kehykset, erinomaiset linssit sekä ammattilaisen kädenjälki, ammattitietous ja palveluosaaminen ovat silmälasien oston ABC. Hyvän vaatteen perusedellytys on hyvä laatu; sama pätee silmälasien hankinnassa. Kehysten laadukas ja aito materiaali, hyvät valmistusmetodit ja kehysten tekninen toimivuus takaavat asiakkaalle esteettisesti tyylikkään ulkonäön ja optisesti hyvän näön. Kaikki pelkän näön vuoksi!

Tuija K neuvoo myös silmälasien valinnassa Fenno Optikoissa kautta maan. Tervetuloa!

Tuija K Fenno Optiikka Lappi, Rovaniemi la 8.11.2014