22.2.2013

Brändin voima


Pukeutumisessa on tärkeä kiinnittää huomio materiaaliin, materiaalin laatuun, tuotteen laadukkaaseen valmistukseen ja kestävyyteen. Huonolaatuista tuotetta on turha ostaa. Brändi takaa laadun, kestävyyden ja näyttävyyden. Kun asiakas ostaa brändituotteen, hän tietää tekevänsä sijoituksen laadukkaaseen hyvännäköisyyteen: laadukas tuote kestää käytön, huollon ja katseet. Yllä olevissa kuvissa ajatonta, laadukasta tyylikkyyttä Rooman kaduilta eri-ikäisiltä sukupolvilta. Kuvia yhdistää sanat yksinkertainen tyylikkyys; käytännöllistä, ajatonta ja kestävää tyyliä ja laatua.
Brändituotteita ostettaessa haetaan toki myös korkealuokkaista imagorakentamista mutta sopivasti eriasteisia brändejä yhdistelemällä saa käytännöllisen, lompakonkestävän ja itselleen sopivan vaatekaapin sisällön helposti rakennettua. Asia vaatii kärsivällisyyttä, tuloksellista asennetta ja asian osaamista.
Kun haluat uudistaa oman tyylisi ja kohentaa pukeutumistasi muutamalla oikealla brändituotteella, ota yhteyttä, luon sinulle mielelläni uuden kevät- ja kesätyylin.

Tuija Kauppinen, m. +358 50 331 6702