BISNESPUKEUTUMINEN


Tuija K on kouluttanut
myynti-, johtaja-, asiantuntija-ammattilaisille ja asiakasneuvojille energisen ja myyvän bisnesimagon kehittämistä jo vuodesta 2009. Miten luodaan energisen näköinen asiantuntija ja  pystytukasta myyntitykki tai miten kohennetaan koko ryhmän ryhtiä? Kaikki koulutukset naisille ja miehille sekä soveltavasti eri aloille. Asiakkaita yhden hengen yrityksistä korporaatioihin.

Henkilöstön pukeutumistyyli ja -taso vaikuttaa henkilöstön toimintaan, yrityksen tulokseen ja sopiva tyyli vaikuttaa asiakkaaseen positiivisesti.

Tilaa tiimillesi 5-20 hlö ryhmäkoulutus, jolla nostetaan yhteishenkeä, imago-osaamista ja bisnespukeutumisen tasoa. Koulutuksessa käydään läpi esimerkein ja yhdessä keskustellen hyvän ja huonon pukeutumisen erot, värien ja tyylin psykologinen vaikutus sekä kaikki se, mistä hyvä bisnes-/työimago syntyy. Teorian ja keskustelun lisäksi suositellaan jokaiselle osallistujalle henkilökohtaista neuvontaa yrityksenne omissa tai koulutustiloissa. Koulutus sopii hyvin viikkokokouksen yhteyteen.


Luennot ja esitykset messuille ja yleisötapahtumiin, aiheita:

Bisnespukeutuminen
Company Brand and My Brand
Miesten pukeutuminen ja persoonallinen arkityyli
Naisten illat ja naisellinen pukeutuminen


Bisneskuvaus - kuva sosiaalisessa mediassa elää 24/7
Ammattilaistiimin kuvat sinusta ja henkilöstöstänne yrityksenne markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan. Hinta pyydettäessä, kysy lisää.

Tilaukset ja lisätietoa
Tuija Kauppinen
Tuija K Bisnespukeutumisen kouluttaja ja konsultti
+358 50 331 6702  tai  tuija.kauppinen@tuijak.fi

Kaikki Tuija K hinnat pääkaupunkiseudulla, voimassa toistaiseksi. Yritys- ja yhteisölaskutuksiin lisätään alv 24%. Palvelemme myös alueella muu Suomi ja ulkomailla sekä englannin kielellä. Soita ja pyydä tarjous.