NAISILLE JA MIEHILLE


KUVASSA: YRITTÄJÄ JA YRITTÄJIEN VARAPUHEENJOHTAJA

CARITA ORLANDO, 2019 EDUSKUNTAVAALIEHDOKAS NRO 160TUIJA K palvelut ja valmennukset jo vuodesta 2009 vankalla ammattitaidolla. Nyt palvelut myös etänä verkossa! Kysy lisää!

PUKEUTUMISEN TYYLIPALVELUT

1. TYYLIANALYYSI JA -NEUVONTA
Tämä palvelu tarjoaa sinulle perustietoa nykytyylistäsi, vartalotyypistäsi, sinulle sopivista vaatemalleista ja väreistä. Millaiset vaatteet sopivat tyyliisi, työhösi ja vartalotyypillesi? Sisältää lisäksi kattavan yhteenvedon valokuvineen ja suositellun ostoslistan sähköpostilla. Toteutus verkon kautta.

PALVELUN HINTA 330eur ja se sisältää listauksen sinulle sopivista vaatemerkeistä sekä 45min 1-to-1 neuvonnan netissä.


2. OSTOKONSULTOINTI -PALVELU
on hyvä, kun haluat tehdä varmoja ostopäätöksiä ostoksilla yhdessä konsultin kanssa, tutustua uusiin vaatemerkkeihin ja tehokkaasti uusia tyylisi. Analysoin asiakkaan tilanteen etukäteen ja menemme yhdessä Helsingin keskustan liikkeisiin ostoksille. Myymälät valitaan asiakkaan tyylin ja budjetin mukaisesti. Tällä palvelulla ostat oikein ja saat tehokkaasti uuden tyylin. Palvelu sisältää alkukartoituksen (yllä), yhteisen ostokonsultoinnin, uuden tyylin luonnin, vaatemerkki- ja myymälätiedot, valokuvat/tuotetiedot ostoksilta sekä jäljelle jäävän ostoslistan. Palvelu siis sisältää yllämainitun tyylianalyysin ja -neuvonnan.

UUSI TYYLI OSTOKSILTA HINTA 630eur, kesto ostoksilla kolme tuntia.


3. VAATEKAAPIN KONSULTOINTI 
on tehokas tapa hyödyntää olemassa olevat vaatteet ja karsia turhat pois. Hintaan sisältyy kaikki peruspalvelut tyyli- ja värineuvonta, vartalon mittasuhteet ja sopivat vaatemallit, asiakkaan nykyisten asukokonaisuuksien analysointi ja suositeltu lisäostoslista. Vaatekaapista löytyy käyttökelpoisia vaatteita ja osa viedään ompelijalle muodistettaviksi. Suositellaan heille, joilla on paljon vaatteita vaatekaapissa. Palvelu sisältää kattavan yhteenvedon valokuvineen s-postilla.

NYKYVAATTEIDEN ANALYYSI, HINTA 450eur, kesto asiakkaan kotona 2-3h


4. OSTOKONSULTOINTI ja VAATEKAAPIN KONSULTOINTI yhteishintaan 900eur


5. BISNESKUVAPALVELU
Kuva sosiaalisessa mediassa elää 24/7 ja on tärkeää, että siellä on erittäin hyvät ja edustavat kuvat sinusta ja yrityksestäsi, kenties tiimistäsi. Tuija K tarjoaa ammattitaitoista kuvausstailauspalvelua, johon sisältyy kuvausvaatteiden valinta, muu imagoneuvonta sekä tarvittaessa kuvaustilanteen stailauspalvelut.

Hinnat alkaen 250eur /hlö, pyydä tarjous!


LISÄPALVELUT
Palvelujen lisätunti 120eur /tunti
 
LASKUTUS
Bisnespukeutumisen palvelut on mahdollista vähentää verotuksessa, pyydä lasku yrityksellesi. Yrityslaskutuksiin lisätään alv 24%, yksityisille kuluttaja-asiakkaille hinta sisältää alv:n. Yli 300 euron palvelu voidaan laskuttaa kahdessa erässä kuukauden välein tai sopimuksen mukaan, laskutuslisä 10eur /lasku. 

HUOM! Tyylianalyysipalvelu laskutetaan tilattaessa kokonaan, ja kaikista muista palveluista laskutetaan tilattaessa 30% sovitusta hinnasta, sekä toistuvista aikataulumuutoksista veloitetaan 50eur/ muutos.ASIAKASKOMMENTTEJA

”Tehokasta ja ammattitaitoista palvelua." "Olen yllättynyt, kuinka hyvin löysit minulle sopivan tyylin!" 
- Tuija K asiakaskommentteja

Kiitos tuhannesti analyysistä ja ostokierroksesta. Olet tosiaankin mestari ammattilainen. Oli aivan ihanaa löytää itselle sopivia ja laadukkaita vaatteita.  Sähköpostilla lähettämäsi analyysi tyylistäni oli kaiken kattava, kiitos!” 

- Myyntijohtaja-asiakas ostokonsultoinnin jälkeen 05/2017


TILAUKSET JA LISÄTIETOA
Tuija K +358 50 331 6702 ja tuija.kauppinen@tuijak.fi


Kaikki Tuija K hinnat pääkaupunkiseudulla, voimassa toistaiseksi. Yritys- ja yhteisölaskutuksiin lisätään alv 24%. Palvelemme myös alueella muu Suomi ja ulkomailla sekä myös englannin kielellä. Pyydä tarjous englanninkielisistä tai muualla toteutettavista palveluista.