NAISILLE JA MIEHILLE

 
 
 
ALAKUVASSA Yrittäjä ja kunnallispoliitikko CARITA ORLANDO
YLÄKUVASSA Panu Korpinen Väinö Korpinen Oy Hallituksen pj
Kaikki palvelut naisille ja miehille

 
 
”Tehokasta ja ammattitaitoista palvelua."
"Olen yllättynyt, kuinka hyvin löysit minulle sopivan tyylin!"
Tuija K asiakaskommentteja

Kiitos tuhannesti analyysistä ja ostokierroksesta. Olet tosiaankin mestari ammattilainen. Oli aivan ihanaa löytää itselle sopivia ja laadukkaita vaatteita.  Sähköpostilla lähettämäsi analyysi tyylistäni oli kaiken kattava, kiitos!”
Uuteen bisnestyyliinsä tyytyväinen myyntijohtaja-asiakas ostokonsultoinnin jälkeen 05/2017
 


ETSITKÖ YHTÄ PUKUA/VAATETTA JUHLAAN?
Tuija K voi auttaa sen löytämisessä. Lähetä minulle kokovartalokuva itsestäsi sekä vaatekokosi, hankintaan sallittu budjetti ja yhteystietosi. Kuvat ja tiedot pyydetään lähettämään sähköpostilla.

PALVELUN HINTA 80eur ja se sisältää muutaman sinulle suositeltavan myymälän Helsingin keskustassa.

VARAA AIKASI HETI:  
Tuija K +358 50 331 6702 ja tuija.kauppinen@tuijak.fi
Tuija K hinnat pääkaupunkiseudulla, voimassa toistaiseksi. Yrityslaskutuksiin lisätään alv.


KATTAVAAN TYÖ- JA BISNESPUKEUTUMISEN KOHENTAMISEEN

TYYLIANALYYSI JA NEUVONTA 
Millaiset vaatteet sopivat tyyliisi, työhösi ja vartalotyypillesi? Sisältää tyylineuvonnan, värit, vartalon mittasuhteet ja vaatemallineuvonnan sekä valokuvat, kattavan yhteenvedon ja suositellun ostoslistan sähköpostilla. Voidaan toteuttaa kotona, toimistolla tai etänä ilman tapaamista. Värineuvonta voidaan toteuttaa vain tavatessa.

PERUSANALYYSIN HINTA 180eur
ANALYYSI PLUS+ tarjous 230eur
sisältää myös sinulle sopivat vaatemerkit ja myymälät (norm. 260eur, myymälät Hki ja ketjut koko Suomi. Tarjous voimassa 30.9.2017 asti)

TOTEUTUS ota yhteyttä ja sovitaan aika
HYÖDYT SINULLE tiedät, mistä myymälöistä sinun kannattaa jatkossa ostaa vaatteesi

 
OSTOKONSULTOINTI -PALVELU
on hyvä, kun haluat tehdä varmoja ostopäätöksiä ostoksilla yhdessä konsultin kanssa, tutustua uusiin vaatemerkkeihin ja tehokkaasti uusia tyylisi. Analysoin asiakkaan tilanteen etukäteen ja menemme yhdessä Helsingin keskustan liikkeisiin ostoksille. Myymälät valitaan asiakkaan tyylin ja budjetin mukaisesti. Tällä palvelulla ostat oikein ja saat tehokkaasti uuden tyylin. Palvelu sisältää alkukartoituksen, yhteisen ostokonsultoinnin, uuden tyylin luonnin, vaatemerkki- ja myymälätiedot, valokuvat/tuotetiedot ostoksilta sekä jäljelle jäävän ostoslistan.
INVESTOINTI 590eur sisältää kolme tuntia yhdessä ostoksilla, tyylianalyysin (yllä) ja loppuyhteenvedon valokuvineen. Kaksi tuntia ostoksilla, yhteensä 470eur.


VAATEKAAPIN KONSULTOINTI 
Tämä on tehokas tapa hyödyntää olemassa olevat vaatteet ja karsia turhat pois. Hintaan sisältyy kaikki peruspalvelut tyyli- ja värineuvonta, vartalon mittasuhteet ja sopivat vaatemallit, asiakkaan nykyisten asukokonaisuuksien analysointi ja suositeltu lisäostoslista. Vaatekaapista löytyy käyttökelpoisia vaatteita ja osa viedään ompelijalle muodistettaviksi.  Palvelu sisältää kattavan yhteenvedon valokuvineen s-postilla, kesto 2-3h.

INVESTOINTI 380eur sisältää tyylianalyysin (yllä), nykyisten asujen analyysin asiakkaan kotona ja yhteenvedon valokuvineen sekä suositellun lisäostoslistan. PLUS+ PALVELU 120eur sisältää myös sinulle sopivat vaatemerkit ja myymälätiedot Helsingissä (ketjut koko Suomi)


PREMIER STYLE -PALVELU  - suosittu johtajille, poliitikoille, yrittäjille ja artisteille. Tällä palvelulla luodaan asiakkaalle kokonaan uusi, kohennettu tyyli ja imago. Palvelu sisältää kaikki peruspalvelut: värineuvonta, nykytyylin analysointi, uusi tyyli, vartalon mittasuhteet ja sopivat vaatemallit sekä koko vaatekaapin konsultointi asiakkaan kotona, ostokonsultointi Helsingissä 3h luoden uuden tyylin valmisvaatteilla, silmälasien valinta, ihonhoito-opastus, naisille meikkineuvonta sekä hiusmuotoilijan suosittelu.   INVESTOINTI  1.150eur


BISNESKUVAPALVELU  - kuva sosiaalisessa mediassa 24/7
sisältää tyyli- ja kuvausvaatepalvelun, ammattikuvausmeikin ja -kampauksen, kuvausstailauksen ja -järjestelyt, ammattivalokuvaajan kuvauksen sekä kuvat. Tilaa nyt ammattilaisten kuvat sinusta ja tiimistänne yrityksenne markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan. Hinta pyydettäessä.

LISÄPALVELUT
Lisätunti ostoksilla 120eur /tunti
Värineuvonnan väripaletti 80eur

LASKUTUS
Bisnespukeutumisen palvelut on mahdollista vähentää verotuksessa, pyydä lasku yrityksellesi. Yli 300 euron palvelu voidaan laskuttaa kahdessa erässä kuukauden välein tai sopimuksen mukaan.

TILAUKSET JA LISÄTIETOA
Tuija K +358 50 331 6702 tai tuija.kauppinen@tuijak.fi


Kaikki Tuija K hinnat pääkaupunkiseudulla, voimassa toistaiseksi. Yritys- ja yhteisölaskutuksiin lisätään alv 24%. Palvelemme myös alueella muu Suomi ja ulkomailla sekä myös englannin kielellä. Pyydä tarjous englanninkielisistä tai muualla toteutettavista palveluista.