NAISILLE JA MIEHILLE


KUVASSA Yrittäjä, poliitikko ja Suomen Yrittäjien varapj. CARITA ORLANDO
TUIJA K palvelut ja valmennukset jo vuodesta 2009 vankalla ammattitaidolla.

Kaikki palvelut naisille ja miehille
Nyt palvelut myös etänä verkossa! Kysy lisää!

PUKEUTUMISEN TYYLIPALVELUT

TYYLIANALYYSI JA -NEUVONTA
Tämä palvelu tarjoaa sinulle perustietoa nykytyylistäsi, vartalotyypistäsi, sinulle sopivista vaatemalleista ja väreistä. Millaiset vaatteet sopivat tyyliisi, työhösi ja vartalotyypillesi? Sisältää lisäksi kattavan yhteenvedon valokuvineen ja suositellun ostoslistan sähköpostilla. Toteutus verkon kautta.

PALVELUN HINTA 180eur  tai jos haluat tietää lisäksi sinulle sopivat vaatemerkit ja myymälät/nettikaupat, hinta on 330eur.


OSTOKONSULTOINTI -PALVELU
on hyvä, kun haluat tehdä varmoja ostopäätöksiä ostoksilla yhdessä konsultin kanssa, tutustua uusiin vaatemerkkeihin ja tehokkaasti uusia tyylisi. Analysoin asiakkaan tilanteen etukäteen ja menemme yhdessä Helsingin keskustan liikkeisiin ostoksille. Myymälät valitaan asiakkaan tyylin ja budjetin mukaisesti. Tällä palvelulla ostat oikein ja saat tehokkaasti uuden tyylin. Palvelu sisältää alkukartoituksen (yllä), yhteisen ostokonsultoinnin, uuden tyylin luonnin, vaatemerkki- ja myymälätiedot, valokuvat/tuotetiedot ostoksilta sekä jäljelle jäävän ostoslistan.
UUSI TYYLI OSTOKSILTA HINTA 630eur, kesto ostoksilla 3h (kolme tuntia)


VAATEKAAPIN KONSULTOINTI 
on tehokas tapa hyödyntää olemassa olevat vaatteet ja karsia turhat pois. Hintaan sisältyy kaikki peruspalvelut tyyli- ja värineuvonta, vartalon mittasuhteet ja sopivat vaatemallit, asiakkaan nykyisten asukokonaisuuksien analysointi ja suositeltu lisäostoslista. Vaatekaapista löytyy käyttökelpoisia vaatteita ja osa viedään ompelijalle muodistettaviksi.  Palvelu sisältää kattavan yhteenvedon valokuvineen s-postilla, kesto 2-3h. 
HINTA 450eur, suositellaan ennen ostokonsultointia 

UUTUUS! Vaatekaapin konsultointipalvelu voidaan toteuttaa nyt myös etänä verkon kautta!


Vaatekaapin konsultointi + ostokonsultointi yht. 900eur


PREMIER STYLE -PALVELU on suosittu johtajille, poliitikoille, yrittäjille ja artisteille. Tällä palvelulla luodaan asiakkaalle kokonaan uusi, kohennettu tyyli ja imago. Palvelu sisältää kaikki peruspalvelut: värineuvonta, nykytyylin analysointi, uusi tyyli ostoksilta, vartalon mittasuhteet ja sopivat vaatemallit sekä koko vaatekaapin konsultointi asiakkaan kotona, ostokonsultointi Helsingissä 3h luoden uuden tyylin valmisvaatteilla, silmälasien valinta, ihonhoito-opastus, naisille meikkineuvonta sekä hiusmuotoilijan suosittelu. INVESTOINTI  1.150eur

BISNESKUVAPALVELU
Kuva sosiaalisessa mediassa elää 24/7 ja on tärkeää, että somessa on kaikista hyvät kuvat. Palvelu sisältää tyyli- ja kuvausvaatepalvelun, ammattikuvausmeikin ja -kampauksen, kuvausstailauksen ja -järjestelyt, ammattivalokuvaajan kuvauksen sekä kuvat. Tilaa nyt ammattilaisten kuvat sinusta ja tiimistänne yrityksenne markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan. Hinta pyydettäessä.

LISÄPALVELUT
Palvelujen lisätunti 120eur /tunti
 
LASKUTUS
Bisnespukeutumisen palvelut on mahdollista vähentää verotuksessa, pyydä lasku yrityksellesi. Yrityslaskutuksiin lisätään alv 24%, yksityisille kuluttaja-asiakkaille hinta sisältää alv:n. Yli 300 euron palvelu voidaan laskuttaa kahdessa erässä kuukauden välein tai sopimuksen mukaan, laskutuslisä 10eur /lasku. 

HUOM! Tyylianalyysipalvelu laskutetaan tilattaessa kokonaan, ja kaikista muista palveluista laskutetaan tilattaessa 30% sovitusta hinnasta, sekä toistuvista aikataulumuutoksista veloitetaan 50eur/ muutos.


ASIAKASKOMMENTTEJA
”Tehokasta ja ammattitaitoista palvelua." "Olen yllättynyt, kuinka hyvin löysit minulle sopivan tyylin!" - Tuija K asiakaskommentteja

Kiitos tuhannesti analyysistä ja ostokierroksesta. Olet tosiaankin mestari ammattilainen. Oli aivan ihanaa löytää itselle sopivia ja laadukkaita vaatteita.  Sähköpostilla lähettämäsi analyysi tyylistäni oli kaiken kattava, kiitos!” - Myyntijohtaja-asiakas ostokonsultoinnin jälkeen 05/2017


TILAUKSET JA LISÄTIETOA
Tuija K +358 50 331 6702 tai tuija.kauppinen@tuijak.fi


Kaikki Tuija K hinnat pääkaupunkiseudulla, voimassa toistaiseksi. Yritys- ja yhteisölaskutuksiin lisätään alv 24%. Palvelemme myös alueella muu Suomi ja ulkomailla sekä myös englannin kielellä. Pyydä tarjous englanninkielisistä tai muualla toteutettavista palveluista.