22.10.2017

HS KIRJOITUS TYÖPUKEUTUMISESTA

KUVA Kalle Koponen HS
ON HIENOA, että työpukeutumisen tärkeys on noteerattu myös valtakunnallisen lehden tasolla, ja vielä hienompaa on, että asia tuodaan näkyvällä tavalla esille. Artikkelissa kulminoituu Tuija K Bisnespukeutumisen vuosien varrella syntyneet teesit ja kirjoitus on erinomainen yhteenveto, mitä bisnespukeutumisessa tulee huomioida.

LINKKI HS ARTIKKELIIN: https://www.hs.fi/paivanlehti/22102017/art-2000005416524.html?share=95f6f74ff97bce59c985e10b70f4c16f

SEURAAVA ASKEL on lähteä toteuttamaan työpukeutumisen kohentamista ryhmä- ja yksilötasolla yrityksissä. Ryhmävalmennus on tärkeä osa yrityksen työpukeutumisen kohentamisprosessia, jotta aiheen ajatusmalli saadaan ryhmänä sisäistettyä. Pukeutumistyylejä on monia mutta yrityksissä olisi hyvä säilyttää tietty pukeutumisen taso, jotta sen vaikutus asiakkaisiin olisi asiallinen ja positiivinen. Juuri tästä Helsingin Sanomien kirjoituksessa puhuttiin: pukeutumisen nykytaso on vallan liian kasuaali, liian rento.

AMMATTILAINEN Tuija K on valmentanut työpukeutumista yritysryhmille jo vuodesta 2009. Asiakkaita on ollut pienyrityksistä isoihin korporaatioihin. Lisäksi Tuija K tarjoaa ammattitaitoista palvelua yksilötasolla tyylin- ja pukeutumisen kehittämiseen.

Kaikki palvelut naisille ja miehille, pienryhmille valmennuksia ja tapahtumiin puhujaluentoja. Valmennukset ja palvelut myös englannin kielellä.

Ryhmäkoulutuksista lisätietoa
http://www.tuijak.fi/p/koulutusta-ryhmille.html

Yksilöpalveluista lisätietoa
http://www.tuijak.fi/p/henkilokohtaista.html

Tilaukset ja yhteydenotot:
Tuija Kauppinen p. +358 50 331 6702  tuija.kauppinen@tuijak.fi