23.11.2016

Joululahjaksi korttiTarvitsetko henkilökunnalle joululahjaidean?
 
TYYLI ON POSITIIVINEN ASIA  Tilaa henkilökunnalle joululahjaksi tyylilahjakortti vailla vertaa. Anna perinteisen viinipullon sijaan tyylianalyysi netistä tai valintanne mukaan toimistollanne sisältää henkilön nykyisen pukeutumistyylin analysoinnin, värineuvontaa (toteutettavissa vain toimistolla), vartalon mittasuhteet ja sopivat vaatemallit ja -merkit. Palvelu sisältää myös kattavan yhteenvedon valokuvineen sähköpostilla.

PUKEUTUMISTYYLIN ANALYYSI TOIMISTOLLA  naisille ja miehille, kesto 45min /hlö, hinta 150eur /hlö, sisältää yllä mainitun sisällön lisäksi värineuvonnan ja nykyisten kahden asukokonaisuuden analysoinnin.

TYYLIANALYYSI NETISTÄ  naisille ja miehille 120eur /hlö. Yllä mainitun lisäksi alkukartoitus asiakkaan pukeutumistilanteesta sekä nykyasujen analyysi asiakkaan kuvien perusteella. Nettianalyysissä ei voida suorittaa värineuvontaa. Tyylianalyysin netistä voi tilata myös ulkomailta.

Kaikki tyylineuvontaan liittyvät henkilökohtaiset asiat käsitellään hienotunteisesti, täydellä luottamuksella ja ammattitaitoisen positiivisesti.

Yrityksen yli viiden henkilön tyylitilauksille
Tuija K Jouluale -20%.

TILAA SAMALLA ENERGINEN RYHMÄKOULUTUS 
Uuden vuoden aloitukseksi bisnespukeutumisen ryhmäkoulutus viikkokokouksenne yhteyteen. Nämä koulutukset ovat innostavia ja mukaansatempaavia ja Tuija K:n asiantuntijuus perustuu laajaan alan kokemukseen.   JOULUTARJOUSHINTA   tammi-helmikuun 2017 aikana toteutettaville ryhmäkoulutuksille 595eur /yhden tunnin (1h) koulutus, henkilömäärä 5-20. Koulutukset ovat toteutettavissa ja räätälöitävissä eri mittaisina. Kysy lisää!

TUIJA K on bisnespukeutumisen kouluttaja ja asiantuntija sekä yksilökonsultti. Kaikki koulutukset ja palvelut suoritetaan äärimmäisellä ammattitaidolla, asiakkaalle mahdollisimman suurta hyötyä tuottaen ja täydellä luottamuksella. Vuodesta 2009 lähtien asiakkaita ovat olleet isoista korporaatioista työttömiin työnhakijoihin ja kaikkea siltä väliltä. Ota rohkeasti yhteyttä alan ammattilaiseen! 

Tuija Kauppinen
+358 50 331 6702   tuija.kauppinen@tuijak.fi

PS. Tuija K tyylikkäät lahjakortit ovat hyvä lahja myös puolisolle!


Toimistokäyntien hinnat voimassa pääkaupunkiseudulla alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen, alueella muu Suomi lisätään tarvittavat kulut. Yrityslaskutuksiin lisätään alv 24%, yksityisasiakkaille hinnat sisältävät alv:n. Joulutarjoukset ovat voimassa vuoden 2016 loppuun asti.