1.8.2016

Elokuussa kesä jatkuu

 

Tervetuloa takaisin töihin!

Elokuussa kesä jatkuu ja te, jotka aloititte nyt loman jälkeisen työn, suosittelen pukeutumaan työ- ja bisneskesävaatteisiin vapaa-ajan ja mökkivaatteiden sijaan. Lause sisälsi faktaa ja kevyttä vitsailua. Kaupungin kesäalet olivat kohtuulliset mutta aleostamisen ongelmana on ostaa alehuumassa turhia tuotteita, jolloin ne jäävät käyttämättä ja raha saattaa mennä hukkaan ilman harkittua ostosuunnitelmaa. Kesätyökausi on Suomessa lyhyt mutta suosittelen hankkimaan myös kesäkaudelle omat bisnes- ja työvaatteet.

Tarjosin kesä-heinäkuulle Tuija K Kesäpalvelun, jossa kävin asiakkaiden kanssa ostoksilla kahden tunnin ajan ja valitsimme hyviä perusvaatteita. Kahden tunnin ostokonsultointi Helsingin keskustan myymälöissä oli hyvin edullinen 180eur sis.alv. ja tarjous otettiin hyvin vastaan.

Laajamittaiseen bisnespukeutumisen konsultointiin suosittelen kattavampia Tuija K palveluja, joissa analysoidaan asiakkaan pukeutumistilanne tarkkaan etukäteen, tehdään harkitun ostoslistan mukaiset hankinnat ja tallennetaan kaikki tieto asiakasyhteenvetoon valokuvia myöten. Jo yhden vuoden aikana saadaan melkoinen tyyli- ja imagomuutos aikaiseksi. Nämä palvelut sopivat naisille ja miehille ikärajoitteetta. Soita ja kysy lisätietoa.

Tuija K Ryhmäkoulutukset

Tuija K kouluttaa myös ryhmille bisnespukeutumista ja suosittuja ovat olleet koulutukset myyntiryhmille ja asiakaspalveluhenkilöstölle. Yrityksen työntekijät ovat yrityksen käyntikortteja asiakaskohtaamisissa ja heidän käytöksensä, kehonkieli, ammattiosaaminen ja ulkoinen olemus viestivät pienin, hiljaisin tai suurin elein asioita, joista parhaimmillaan syntyy luottamus asiakaspalvelijan ja asiakkaan välille, ja siten asiakkaan on helppo tehdä myönteinen ostopäätös. Pahimmillaan tuota myönteistä päätöstä ei synny ja kauppa jää tekemättä. Siisti bisnesimago on pieni investointi positiivisen asiakaskokemuksen takaamiseksi.

Työntekijöiden bisnesimago on tärkeä osa yritysimagoanne. Kysy lisää koulutuksien sisällöistä soittamalla
+358 50 331 6702 /Tuija K.

Viestintään vauhtia, myyvyyttä ja näkyvyyttä

Viesti Vakuuttavammin yhteiskoulutus, Tuija K ja Peter Nyman. Koulutuksessa yhdistetään viestinnän kaikki osa-alueet kattavaksi kokonaisuudeksi. Tulemme mielellään tapaamaan teitä, pyydän soittamaan Tuija K:lle.

Kesä siis jatkuu ja työt alkavat.
Toivotan kaikille onnea, intoa ja menestystä!

Tuija Kauppinen, Espoo 1.8.2016

Tuija K Bisnespukeutuminen
+358 50 331 6702 tuija.kauppinen@tuijak.fi