21.10.2014

Tekniikka&Talous 17.10.2014

NÄIN PUKEUTUU JÄRKEVÄ MYYNTITYKKI

Tekniikka&Talous -lehti julkaisi 17.10.2014 myyntityötä tekeville insinööreille kohdistetun artikkelin siitä, miten suomalaisten insinöörien tulisi kohentaa myyntitilanteissa pukeutumistaan. Artikkeli oli hyvin kuvitettu - heräsikö mielenkiinto? Otan mielelläni vastaan lisäkysymyksiä, voit lähettää ne oheisen lomakkeen kautta.

Artikkelia varten Toimittaja Tuula Laatikainen Talentumilta haastatteli Bisnespukeutumisen kouluttaja Tuija K:ta ja haastattelun päätteeksi kävimme tutustumassa Helsingin Galleria Esplanadin yläkerran miesten myymälään Schoffa, josta mies voi löytää itselle tyylikkään villakankaisen huivin nykyraidallisen huivin sijaan sekä samasta liikkeestä lisäasut ja paidat. Alakerran TARSALA -kenkämyymälästä tyylikkäät bisneskengät naisille erimallisilla koroilla ja kengänkärjillä.

Insinöörin tärkein lisäasu on SILMÄLASIT. Tuija K tekee yhteistyötä koko Suomen laajuisen FENNO OPTIIKAN kanssa ja piipahdimme artikkelin sivukadun myymälään T-OPTIK Helsinki Kalevankatu 6, josta löytyy tyylikkäät ja jokaiselle miehelle oman tyyliset, laadukkaat ja ajattomat silmälasit. T-Optikin valikoimista myös silmä- ja aurinkolasit naisille.

Artikkelin julkaisun jälkeen on tullut pyyntöjä naisinsinöörien pukeutumisneuvonnasta. Tätä ei toki ole unohdettu eikä sivuutettu, neuvonta ja kirjoittaminen on vasta aloitettu. Pyydän sinua lähettämään Tuija K:lle yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta tai soita +358 50 331 6702, pidän sinut ajan tasalla pukeutumisasioista.

Kiitos mielenkiinnostasi Tuija K Osaamista kohtaan. - Tuija K +358 50 331 6702

RYHMÄKOULUTUS - HYVÄ TARJOUS - Tilaa nyt!

Tilaa työtiimillesi 5-20 hlö ryhmäkoulutus, jolla nostetaan yhteishenkeä ja imago-osaamista. Koulutuksessa käydään läpi esimerkein hyvän ja huonon pukeutumisen erot, värien psykologinen vaikutus sekä kaikki se, mistä hyvä työimago syntyy. Teorian ja keskustelun lisäksi jokaiselle osallistujalle henkilökohtaista neuvontaa yrityksenne/organisaationne omissa tiloissa, jolloin muut voivat neuvonnan aikana tehdä omia töitään. Koulutus sopii hyvin viikkokokouksen yhteyteen. Toimialueena koko Suomi ja ulkomaat, koulutus myös englanniksi erillisestä tarjouksesta.

KOULUTUS 695eur / kesto 1 tunti
NEUVONTA 50eur/ kesto 30min / hlö
TILAUKSET Tuija K +358 50 331 6702
 
Tarjous voimassa toistaiseksi syksyllä 2014 tilattuihin koulutuksiin. Tarjoushinnat sisältävät matkakulut pääkaupunkiseudulla Kehä III:sta etelään. Alueella muu Suomi ja ulkomaat, lisätään kohtuulliset matka- ja yöpymiskustannukset sekä päivärahat. Tuija K yritys- ja yhteisölaskutuksiin lisätään alv. 24%.