4.9.2014

Miten ammattilainen toimii?


UUSI KOHENNETTU TYYLI - miten se syntyy?
Kävimme tänään asiakkaan kanssa ostoksilla luomassa hänelle uuden syys- ja talvityylin. Kesäkuussa kävimme ostamassa hänelle kevät- ja kesäsesonkiin sopivat asukokonaisuudet, ja sitä ennen analysoin asiakkaan vaatekaapin sisällön läpi hänen kotonaan.

Kun haluat kohentaa tyyliäsi, suosittelen aloittamista vaatekaapin konsultoinnista, jossa käydään läpi nykyiset asukokonaisuutesi. Sen perusteella laadin suositellun ostoslistan ja menemme yhdessä ostoksille, jolloin neuvon sinulle sopivat vaatemallit ja uudet vaatemerkit, käymme myös pienemmissä vaatemyymälöissä tutustumassa sinulle sopivaan tarjontaan. Vältyt virhehankinnoilta, tulee ostettua sopivat mallit ja koot ja valittua juuri sinulle sopivat värit.

GOOD POINTS
Tuija K valitsee myymälät ja vaatemerkit asiakkaan budjetin mukaan  --  ei ostopakkoa  --  kaikkea ei tarvitse ostaa heti  --  vaatekaapista löytyy käyttökelpoista ja tuunattavaa (ompelijalla vaatteen muodistus)  --  pienemmälläkin budjetilla pärjää ihan hyvin


MUUTOSPROSESSIN ETENEMINEN

1. Työpaikalla bisnespukeutumisen ryhmäkoulutus
2. Koulutuksen jälkeen henkilökohtaista pikaneuvontaa ja/tai
3. Yksityisesti Vaatekaapin konsultointi kotona
4. Ostokonsultointi 1-2: kevät/kesä ja syksy/talvi
5. Suosittelen myös meikkaajat, hiusmuotoilijat ja muut imagopalvelut

Kaikki palvelut sopivat naisille ja miehille. Henkilökohtaisen neuvonnan palvelut hyvä myös LAHJAKORTTINA henkilökunnalle joululahjaksi, puolisolle tai ystävälle myös muuksi lahjaksi.

Lisätietoja Tuija K +358 50 331 6702  tuija.kauppinen@tuijak.fi