6.9.2013

Tyytyväinen Asiakas

Palaute miesasiakkaaltani Tuija K Ostokonsultointi -palvelusta:

"Palvelusi on oikein tyyppiesimerkki hyvästä asiantuntijapalvelusta. Kun en itse ole varsinaisesti tämän alan asiantuntija, niin vaatteiden hankkimiseen kuluu aina kohtuuttoman paljon aikaa ja lopuksi on kuitenkin vielä epävarma olo siitä, tuliko tehtyä hyviä
hankintoja vai ei.

Nyt saatiin kolmessa tunnissa todella paljon aikaan ja lopputulosta ei tarvitse ihmetellä, vaan voin luottaa siihen, että vaatteet sekä näyttävät hyviltä että ovat myös laadukkaita ja kestäviä. Aivan uskomattoman hyvin olit onnistunut löytämään minulle sopivat liikkeet ja vaatteet. Ihan vain esimerkiksi: en ole koskaan ennen ostanut ensimmäisiä sovittamiani kenkiä, enkä myöskään ole koskaan omistanut näin hyviä kenkiä. Sen lisäksi, että ne ovat äärimmäisen tyylikkäät, ne ovat myös aivan käsittämättömän mukavat jalassa.

Varmuus siitä, että vaatteet (ja tukka) ovat tyylikkäitä vaikuttaa aivan väkisin omaan itseluottamukseenkin. Eilenkin pidin esitelmän yrityksestäni ja tuotteistani 30-päiselle kiinalaisvaltuuskunnalle ja oikein ihmettelin, miten helppoa ja mukavaa se oli. Varmastikin sillä, että tietää ulkoasun olevan kunnossa, oli suuri vaikutus asiaan.

Kolme tuntia on oikein sopiva aika, kun tulosta syntyy näin tehokkaasti. Käytännössähän palvelusi maksaa itsensä takaisin jos siinä, kun asiat saa hoidettua näin nopeasti, eikä tarvitse tuhlata työaikaa moninkertaista määrää vaatteiden etsimiseen."

- Jari Kukkonen, Production Software Finland ky

Ostokonsultointi tehtiin asiakkaan kanssa elokuussa Helsingin keskustan kahdessa myymälässä ja luotiin uusi nuorekas, asiakkaan omaa ikää vastaava bisnesimago sekä yrittäjälle tyylikkyyttä myös vapaa-aikaan.

Yhdessä ostoksilla meni 3h ja siinä ajassa Tuija K loi  uuden pukeutumistyylin, värimaailman ja hankittiin vaatekaappiin laadukkaat asukokonaisuudet. Nyt asiakkaalla on myös uusi, erittäin hyvä bisneskuva sosiaalisessa mediassa, ks. oheinen kuva.

Tehokkaasti uusi tyyli ja imago, soita ja varaa aika tänään! Nyt on parhaat valikoimat myymälöissä. Tuija K Ostokonsultointi -palvelun hinta 295,00 eur (yrityslaskutuksiin + alv 24%)

Tuija K p. 050 3316702, tuija.kauppinen@tuijak.fi

- Tuija K Pukeutumispalvelua naisille ja miehille