27.9.2013

Messu-uutisia 09/2013


Finlandia-talolla järjestettiin 25.-26.9.2013 UUDISTA JA UUDISTU -messut ja Tuija K oli järjestäjän HENRY ry:n VIP-ständillä antamassa bisnespukeutumisen neuvontaa kaikille halukkaille. Neuvonnasta oli kiinnostuneita eri ikäiset, miehet ja naiset. Kuvan kaunis nainen tuli näin kauniisti laittautuneena ständilleni ja kysyin, miten voin auttaa.

Kuvan Tiina Urpola-Harjunpää CxO Mentor Oy:stä on loistava esimerkki siitä, miten tyylikkyys on enemmän oivaltamisasia kuin raha-asia. Kuvan leninki on Sokoksen Aventuran, erittäin kauniisti naisellisia muotoja korostava vaatemalli, muotoilu ja kuositus sekä pieni punainen pallokaulakoru yhdistettynä punaiseen huulipunaan + hyvä ryhti ja positiivinen asenne kruunaa kauniin kokonaisuuden. Tiina lupautui malliksi Tuija K koulutuksiin ja sosiaalisen median viestintään. Kiitos Tiina ja CxO Mentor Oy!

Neuvon tekemään oivalluksia ja rohkeasti pyytämään neuvoja meiltä alan ammattilaisilta bisnespukeutumiseen. Henkilöstön kehittämisen alalla on tärkeää olla lähestyttävän näköinen ja pehmeämpää imagoa voi luoda sopivilla materiaalivalinnoilla. Musta on henkilöstöalalla arvovaltainen ja jopa synkkä väri. Toivon pehmeyttä ja väriä pukeutumisvalintoihin.

Tuija K Messuilla