23.8.2013

Elokuun Tarjous!


TUIJA K OSTOKONSULTOINTI NAISILLE JA MIEHILLE

Kun haluat uusia pukeutumistyylisi tehokkaasti ja varmasti, Tuija K ostokonsultointi on sinulle oikea vaihtoehto. Ottaessasi yhteyttä pyydän sinua lähettämään itsestäsi kuvan ja palauttamaan sähköisen lomakkeen täytettynä. Analysoin pukeutumistasi etukäteen, sovimme yhteisen ostosajan ja -paikan (useimmiten Helsingin keskusta) ja minä konsulttina käyn tutustumassa etukäteen sinulle sopiviin valikoimiin. Kun tapaamme, kerron suunnitelmamme, esittelen sinulle uusia myymälöitä ja tuotevalikoimia, voit vapaavalintaisesti sovittaa/ostaa sen, mikä sinua miellyttää.Neuvon sinua sinulle sopivat vaatemallit, värit, kuosien ja materiaalin merkityksen. Aikaa sinulta menee kolme tuntia.

Sinä asiakkaana määrität sinulle sopivan ostobudjetin ja minä toimin sen mukaan. Olen käynyt ostoksilla budjettien mukaan, joiden koko on vaihdellut 300-3000 euroon. Tyyli on älyasia ja Tuija K toimii taloudellisen ajatusmallin mukaan. Tyyli ja talous on säästöä!

Tuija K Ostokonsultointi on tehokas ja varma tapa uusia tyyli ja tehdä itselle sopivat vaatehankinnat. Ammattiatidolla ja vankalla kokemuksella. Tässä ajassa kaikille asiakkailleni on löytynyt sopivat, heitä itseään miellyttävät, asukokonaisuudet. Palvelen naisia ja miehiä.

Palvelun hinta on 295,00 eur, sis. alv yksityisasiakkaalle.
Elokuun ajan tarjous 250,00 eur! Tee tilaus jo tänään.

- Tuija K Bisnespukeutumisen kouluttaja ja pukeutumisneuvoja
p. 050 331 6702 tai tuija.kauppinen@tuijak.fi