21.8.2009

YRITYSESIMERKKI CASE: AVAINTIETO Avaintieto Oy on turvallisen ja ergonomisen työympäristön kehittäjänä tunnettu yritys. http://www.avaintieto.fi/. Yhdessä Avaintiedon henkilöstön kanssa loin tälle yritykselle oman business-pukeutumiskoodin. Sovimme, että kuluneet farkut, T-paidat ja tennistossut kuuluvat vapaa-aikaan. Etsimme heille uutta, raikasta, kaikkien työntekijöiden hyväksyttävissä olevaa pukeutumiskoodia. Pyrimme siihen, että yrityksen työntekijät olisivat joka päivä oikein pukeutuneita sekä asiakastapaamisissa että työpaikalla. Yllä oleva kuva ennen muutosta.
Pidin Avaintiedon henkilöstölle kahden tunnin mittaisen tietoiskun business-pukeutumisesta ja yhdessä keskustellen avasimme tämän yrityksen pukeutumiseen liittyvät solmukohdat. Toteutimme vielä ryhmäostokonsultoinnit pienryhmissä. Tulos oli kaikkia työntekijöitä innostava ja työmotivaatiota kohottava sekä pukeutumisen uusi viesti ammattitaitoinen. Yrityksen hallintopäällikölle Monikalle loin uudet business- ja vapaa-ajan pukeutumistyylit, kuvassa eturivissä vasemmalla. Yllä oleva kuva Avaintiedon henkilöstöstä muutoksen jälkeen.
Tyylikäs ja siisti business-pukeutuminen on myönteisen viestinnän keino. Huoliteltu ulkoinen olemus ja tyylikkyys antavat itsevarmuutta ja ne ovat tärkeä osa tämän päivän tapatietoutta. Get in Style - ota yhteyttä. Tuija K